Καλύτερο ξενοδοχειακό εστιατόριο με χρυσό βραβείο αναδείχθηκε το Kenshō Psarou Beach Restaurant and Bar στα Greek Hospitality Awards 2020. 

Ο chef Ιπποκράτης Αναγνωστέλης και ο pastry chef Δημήτρης Χρονόπουλος κατάφεραν να ταξιδέψουν τους επισκέπτες με τις γευστικές τους δημιουργίες. Γεύσεις και αρώματα της Ελλάδας συνδυάζονται με ιαπωνικές και περουβιανές πινελιές και γλυκά  εμπνευσμένα από τη Γαλλία και την  Άπω Ανατολή.

KENSHŌ Boutique Hotels & Villas 

Tα KENSHŌ Boutique Hotels & Villas είναι εδώ για να προσφέρουν μια μοναδική προσωποποιημένη εμπειρία διαμονής, χαλάρωσης και αναζωογόνησης στο νησί της Μυκόνου. Εμπνευσμένα από τα συναισθήματα που δημιουργεί το φως του ουρανού και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, τα ξενοδοχεία Kenshō, συνδυάζουν τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με παροχές που μετατρέπουν τις διακοπές σας σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας.

https://www.youtube.com/watch?v=zSFSv-9oHjY

Οι άνθρωποι, η φιλοσοφίας μας, η αρμονία χρωμάτων και υλικών, θα κάνουν τη διαμονή σας τουλάχιστον απολαυστική. Οι σουίτες και τα πολυτελή δωμάτια των KENSHŌ, το καθένα με το δικό του μοναδικό σχεδιασμό και διακόσμηση, σας προσκαλούν να τα εξερευνήσετε. Θάλασσα, φως, ουρανός, μπλε, αρμονία, νους, εμπειρία. Λέξεις που από μόνες τους ξυπνούν τις αισθήσεις.

For more info click here: www.kenshomykonos.com

Αφήστε μια απάντηση