Η Άννα- Μαρία Μπαρού προτείνει πεντανόστιμα gnocchi με καπνιστό τυρί και σάλτσα κολοκύθας!
Υλικά 
Σάλτσα Κολοκυθάς 
2 κ.σ. Ελαιόλαδο
350 γρ. Κολοκύθα
1 κρεμμύδι
αλάτι
Λίγο νερό 300 ml. περίπου
Σάλτσα για τα gnocchi 
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ. φρέσκο Θυμάρι
αλάτι
άσπρο πιπέρι
1 κγ. φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο
1/2 κ.γ. κύμινο
150 γρ. τριμμένο καπνιστό τυρί
500 γρ. Gnocchi (βρασμένα)
Εκτέλεση 
1· Σε μια μεσαία κατσαρόλα βάζουμε την κολοκύθα, το νερό, το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το αλάτι και τα σιγοβράζουμε.
2· Μόλις μαλακώσει η κολοκύθα και το κρεμμύδι. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, περιμένουμε λίγο να κρυώσουν και στη συνέχεια τα πολτοποιούμε.
3· Εντωμεταξύ βράζουμε και σουρώνουμε τα gnocchi.
4· Σε μια άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε ελαφρά το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελάχιστα το σκόρδο μαζί με το θυμάρι, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και το κύμινο και ανακατεύουμε.
5· Προσθέτουμε την πολτοποιημένη κολοκύθα με το κρεμμύδι στην κατσαρόλα μέχρι να ζεσταθεί το μείγμα.
6· Όταν ζεσταθεί το μείγμα προσθέτουμε το καπνιστό τυρί και ανακατεύουμε Ασταμάτητα.
7· Προσθέτουμε τα βρασμένα gnocchi και σερβίρουμε.