Το γαλλικό bistro της πόλης, το Bios Home Kitchen, λειτουργεί ξανά με την γνωστή ομάδα του να δηλώνει έτοιμη να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία την πορεία του. Ειδικά τώρα που διανύουμε αυτή τη δύσκολή και απαιτητική περίοδο, η επαναλειτουργία του Bios έρχεται να δηλώσει με τον πιο εμφατικό τρόπο την ανάγκη ανασύνταξης και επανατοποθέτησης σε μία αγορά, όπως αυτή της εστίασης η οποία πλήττεται.

Λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προφύλαξης και κοινωνικής απστασιοποίησης το εστιατόριο ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να αποτελέσει μία ξεχωριστή επιλογή, που προτάσσει την ασφάλεια και δημιουργεί στον επισκέπτη το αίσθημα της ασφάλειας και της προσοχής.  

Η γαστρονομική κουλτούρα

Φιλέτο πάπιας με σως πιπεριού, ζουμερές entrecôte, κρεμμυδόσουπα, πατάτες gratin dauphinois και κρεμ μπρουλέ είναι λίγες μόνο από τις επιλογές που μπορείτε να απολαύσετε, στον πρώτο όροφο του κτιρίου στην οδό Πειραιώς 84. Σε ένα χώρο με έντονη τη μνήμη της παλιάς πόλης και την οικειότητα της κατοικίας, οι φιλόξενοι μάγειρες, δημιουργούν στην ανοιχτή κουζίνα και παρουσιάζουν γεύσεις – προτάσεις, φλερτάροντας με τη πολυπολιτισμικότητα, με στόχο την έρευνα και τη δοκιμή γύρω από το φαγητό και τη γαστρονομική κουλτούρα της Αθήνας.

Ώρες Λειτουργίας

Καθημερινά 18.00 – 00.00

Εκτός Δευτέρας & Τρίτης

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2103425335

Διεύθυνση: Σαλαμίνος 13 & Πειραιώς 84 (στον πρώτο όροφο), Αθήνα

Αφήστε μια απάντηση