Η Cookoovaya το αγαπημένο εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται με ακόμα πιο λαμπερά χαμόγελα. Ήρθε η ώρα το εμβληματικό εστιατόριο να ανάψει τα φώτα του και οι chef να ζεστάνουν τα τηγάνια τους και να μας υποδεχτούν σε μια ναι μεν ιδιαίτερη περίοδο αλλά με πολύ περισσότερο ζήλο και διάθεση για δημιουργία.

Οι μάγειροι Σπύρος Λιάκος, Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς και Μάνος Ζουρνατζής σας καλωσορίζουν ξανά στο εστιατόριο Cookoovaya. Με κίνητρο την αγάπη τους για την ελληνική κουζίνα και με τις καλύτερες πρώτες ύλες δημιουργούν πιάτα που σας ταξιδεύουν στις γεύσεις και τα αρώματα της Ελλάδας.

Ακολουθώντας κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία  τόσο του προσωπικού όσο και για τους πελάτες  το εστιατόριο Cookoovaya είναι έτοιμο να δημιουργήσει ξανά συναισθήματα, εικόνες με παρέες που διασκεδάζουν και σίγουρα να μας υποσχεθεί πως ακόμα και σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο μπορούμε να διασκεδάσουμε με τους αγαπημένους μας πάντα όμως με προσοχή.

Αυτό που μένει για να είστε και εσείς το πρώτο βράδυ εκεί είναι να καλέσετε στο 2107235005 ή να επισκεφθείτε την σελίδα του εστιατορίου στο Instagram για να κάνετε ηλεκτρονικά την κράτησή σας.

Αφήστε μια απάντηση