Αυτές οι γιορτές θα είναι σίγουρα διαφορετικές. Δεν θα συναντηθούμε στα μαγαζιά, δεν θα βγούμε έξω για την υποδοχή του νέου έτους, αλλά ούτε στο σπίτι θα έρθουν οι φίλοι μας. Τα ανταμώματα θα είναι περιορισμένα, όπως εξάλλου συμβαίνει όλους τους τελευταίους μήνες και για μία ακόμη φορά, θα κληθούμε να συνεχίσουμε αυτή την πρακτική, με στόχο την αποτροπή της διασποράς του ιού. Μέσα όμως σε αυτή τη συγκυρία, αγαπημένα hot spot της γαστρονομικής Αθήνας ετοιμάζουν τη δική τους πρόταση για αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Το IT… comes to You!

Ένα εστιατόριο που δίνει μεγάλη έμφαση στην γενικότερη εμπειρία που αποκομίζει ο επισκέπτης, είναι το IT στην οδό Σκουφά, στο Κολωνάκι. Βασικός στόχος της λειτουργίας του εστιατορίου είναι η προσφορά θρεπτικού φαγητού εξαιρετικής γεύσης, υψηλής ποιότητας και απόλυτης φρεσκάδας, με εμμονική προσοχή στην λεπτομέρεια και την εξυπηρέτηση. Αυτή την boutique food service εμπειρία, την οποία αποδεδειγμένα δημιούργησε και καλλιέργησε, δημιουργώντας ένα πιστό κοινό στο κέντρο της Αθήνας, την μεταφέρει αυτούσια και στον χώρο μας με τις delivery υπηρεσίες του. Ειδικά για την περίοδο των εορτών, το IΤ δημιούργησε το Festive Menu, το οποίο λειτουργεί με προπαραγγελίες και αποτελεί ένα γιορτινό μενού, μελετημένο με ιδιαίτερη φροντίδα, με γεύση και άρωμα Χριστουγέννων. Τηλ.: 2107235813

Cookoovaya: Για ένα tailor made μενού

Το γνωστό Cookoovaya πήρε την απόφαση να μεταφέρει στα σπίτια μας τη μοναδική γαστρονομική εμπειρία, δημιουργώντας ένα μενού απολύτως στα μέτρα μας με φροντίδα και ασφάλεια, προσφέροντας παράλληλα αυτό που γνωρίζει τόσα χρόνια: σοφή ελληνική κουζίνα, όπως προκύπτει μέσα από την αδιάκοπη μελέτη των προϊόντων, την εμπειρία και το πάθος για γεύση. Υπό την καθοδήγηση του σεφ Περικλή Κοσκινά, επιλέγετε την πρώτη ύλη βάσει διαθεσιμότητας, τον τρόπο μαγειρέματος (ωμά, αχνιστά, στη σχάρα κλπ) και τα συνοδευτικά, συμμετέχοντας σε όλη τη διαδικασία της συνταγής, φτιάχνοντας πιάτα που ταιριάζουν απόλυτα σε εσάς. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής κρασιού, το οποίο θα ταιριάζει στο μενού που θα δημιουργηθεί στο πλαίσιο του Cookoovaya wise food experience at home. Τηλ.: 2107235005

Μεγάλη Βρετανία: Let us do the cooking

Μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία προσφέρει το εμβληματικό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος, η Μεγάλη Βρετανία και ο βραβευμένος executive chef Αστέριος Κουστούδης με την ομάδα του. Ειδικότερα, δημιούργησαν πέντε μενού που καλύπτουν διαφορετικές επιλογές και γεύσεις, τα οποία προσφέρονται σε ειδικά σκεύη σερβιρίσματος που σίγουρα θα ομορφύνουν το οικογενειακό τραπέζι, ειδικά για τις ημέρες των γιορτών. Υπάρχουν μενού για χορτοφάγους, για αυτούς που αγαπούν το ψάρι, αλλά και ειδικά μενού για όσους προτιμούν τις παραδοσιακές, αλλά και τις κλασικές διεθνείς γεύσεις.

Παραγγελίες καθημερινά από τις 11:00πμ έως τις 20:00μμ στο 2103330748.

PS Luncheon: Το culinary project του Κοντιζά

Ένα μενού ειδικά σχεδιασμένο για να καταναλωθεί στο σπίτι, είναι αυτό που παρουσίασε στην αγορά ο Σωτήρης Κοντιζάς, κάνοντας με αυτό τον τρόπο τη δική του πρόταση αυτές τις ιδιαίτερες ημέρες. Χειροποίητα noodles, προζυμένια καρβέλια, cheesecake με τυρί φτιαγμένο από το Luncheon, pizza, αλλά και επιλογές cocktails και κρασιά. Μία γαστρονομική εμπειρία, όπου όμως θα χρειαστεί να βάλετε και εσείς το χεράκι σας, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε στις συσκευασίες, ώστε να είναι έτοιμα.

Και δεν είναι μόνο αυτά! Πολλές ακόμη επιλογές από αξιόλογα εστιατόρια της πόλης δίνουν τη δυνατότητα να παραγγείλετε τα αγαπημένα σας πιάτα και – σε πείσμα των καιρών – να δημιουργήσετε στο σπίτι σας την ιδανική εορταστική ατμόσφαιρα.

Αφήστε μια απάντηση