Χρονιά αλλαγών και διαφοροποιήσεων η φετινή, μας φέρνει μπροστά στα Χριστούγεννα με έκδηλη την αμηχανία για τον τρόπο που θα καταφέρουμε να γιορτάσουμε, διατηρώντας παράλληλα την ασφάλεια και την κοινωνική μας υπευθυνότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, η Σύρος πρωτοπορεί και στήνει για φέτος το δικό της Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό. Πρόκειται για μία πρωτότυπη ιδέα που αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας και του διαδικτύου, προσαρμοσμένη στις συνθήκες που επιβάλλει η υγειονομική κρίση.

Με εμπειρία και αγάπη για το παιδικό θέαμα και το παιδί, δημιουργήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό με τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών, που έχουν διακριθεί στα θεάματα και τις δραστηριότητες για παιδιά. Με όχημα τη φαντασία, σ’ ένα covid free περιβάλλον, τα παιδιά θα μπορέσουν να βιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων, να παίξουν, να επικοινωνήσουν, να διασκεδάσουν!

Ο κάθε ενδιαφερόμενος, με έναν κωδικό τον οποίο θα λαμβάνει δωρεάν και θα του αποστέλλεται κατόπιν διαδικτυακής εγγραφής, θα δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να ζήσουν μια υπέροχη διαδραστική εμπειρία, γεμάτη χριστουγεννιάτικη μαγεία!

Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη από τις 12 Δεκεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου 2021 και θα λειτουργεί για 16 ώρες το 24ωρο, από τις 8:00πμ έως τις 00:00πμ. Στις ώρες 16:00μμ έως 22:00μμ, η σύνδεση θα είναι «ζωντανή». Αυτές τις 6 ώρες, τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο ψυχαγωγικό και δημιουργικό πρόγραμμα, φτιαγμένο από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους. Θα μπορούν να επικοινωνήσουν, να συμμετέχουν ενεργά, να παίξουν, να δημιουργήσουν, να χαρούν.

Για την παραγωγή και την υλοποίηση του χωριού, συνεργάζονται πάνω από 100 επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων της τεχνολογίας και κυρίως της τέχνης, όπως ο συνθέτης Τάσος Ιωαννίδης, η Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, ο μάγος Sankara, το Θέατρο Μαριονέτας Γκότση, το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνας Μπόικο, το Θέατρο Σκιών του Στάθη Λαγκαδά και πολλοί άλλοι.

Πληροφορίες

Διάρκεια και ώρες λειτουργίας:

12 Δεκεμβρίου – 3 Ιανουαρίου, καθημερινά 8.00πμ – 00.00πμ. Η σύνδεση είναι «ζωντανή» κατά τις ώρες 16.00μμ – 22.00μμ.

Εγγραφή και Σύνδεση:
  1. Συμπληρώστε την ακόλουθη διαδικτυακή φόρμα εγγραφής για την απόκτηση δωρεάν κωδικού εισόδου.
            ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ:  ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
  1. Συνδεθείτε εδώ με το Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό, καταχωρώντας τον κωδικό που απεστάλη στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
            ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ:  ΣΥΝΔΕΣΗ

Αφήστε μια απάντηση