Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία υποδέχεται τη Σαρακοστή με αγαπημένα μενού που έχουν γίνει ορόσημο. Στο GB Roof Garden Restaurant, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης μαγειρεύει την παραδοσιακή σούπα Κακαβιά με ψάρια και θαλασσινά ημέρας.

Στο Winter Garden City Lounge, από την Καθαρά Δευτέρα το απογευματινό ρόφημα ή ποτό συνοδεύεται από  νηστίσιμους παραδοσιακούς λουκουμάδες και χαλβά.

Ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης ετοιμάζει και φέτος την καθιερωμένη σούπα Κακαβιά στο GB Roof Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.  Χρησιμοποιώντας μόνο ψάρια και θαλασσινά ημέρας και φρέσκα εγχώρια λαχανικά, η εξαιρετική αυτή σούπα σερβίρεται σε ειδικό πορσελάνινο σκεύος και συνοδεύεται με τραγανό προζυμένιο ψωμί και αγνό λαδολέμονο. Βελούδινη, ζεστή και νοσταλγική, η Κακαβιά κρύβει μέσα της την ελληνική παράδοση. 

To πιο κοσμοπολίτικο lounge της πόλης, το Winter Garden City Lounge, υποδέχεται τη Σαρακοστή και καλωσορίζει τους επισκέπτες του με παραδοσιακά νηστίσιμα γλυκά από την ταλαντούχα ομάδα του ζαχαροπλαστείου του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία.  Απολαύστε νηστίσιμους παραδοσιακούς λουκουμάδες με διάφορες επιλογές συνοδευτικών και δυο είδη χαλβά – από ταχίνι και σιμιγδαλένιο – σε συνδυασμό με το απογευματινό σας ρόφημα ή ποτήρι γλυκό κρασί.

Εξερευνήστε το μενού: Lenten Delights

 

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ