Τα Ros Solis αποτελούν μια φρέσκια ιδέα, (σαν την πρώτη δροσιά του ήλιου) και δημιουργήθηκαν  για να ικανοποιήσουν την ανάγκη για premium mixers που αναδεικνύουν τις γεύσεις των φυσικών συστατικών τους.  Απευθύνονται σε όσους ζητούν υψηλών προδιαγραφών mixers για να δημιουργήσουν premium long drinks, cocktails ή ακόμα και mocktails.

Η ζωντάνια των γεύσεων και οι πολλές και καλά ενσωματωμένες φυσαλίδες τα κάνουν ιδανικό απεριτίφ για τους ενημερωμένους καταναλωτές που θέλουν να αποφύγουν το αλκοόλ ή ακολουθούν gluten-free, vegetarian και vegan δίαιτες.

Τα Premium Mixers ROS SOLIS κυκλοφορούν σε 6 μοναδικές γεύσεις: το γλυκόπικρο Pink Grapefruit Soda, το δροσερό Cucumber n’ Basil Tonic, το πικάντικο Ginger Beer, το κλασσικό Tonic Water, το φρουτώδες Bergamot n’ Mandarin και την εξαιρετικής ποιότητας Soda Water.

Το Grec Voyage σε συνεργασία με την εταιρείας Παραγωγής & Εμφιάλωσης Αναψυκτικών & Αεριούχων Ποτών “KRINOS”- Ι. Κ. ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΥΙΟΣ Α.Ε και της εταιρείας Εμπορίας Οίνων & Αλκοολούχων Ποτών “TRINITYWINES Α.Ε” προτείνουν τις πιο δροσερές συνταγές για cocktails που φέρνουν το καλοκαίρι στο σπίτι σας!

Salty Highball

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

10ml Fino Sherry

50ml Mezcal Clase Azul

20ml Dragon Fruit Syrup

ROS SOLIS Pink Grapefruit Soda

Dragon Fruit

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σε ένα ποτήρι old-fashioned highball ρίχνουμε 50ml σέρυ με 20ml τεκίλα Mezcal Clase Azul, αναδεύουμε και προσθέτουμε πάγο. Συμπληρώνουμε με το απίθανο ROS SOLIS Pink Grapefruit Soda. Για μια έξτρα πινελιά γαρνίρουμε με μια φέτα εξωτικού dragon fruit.
Tip: Σερβίρετε πλάγια για να έχετε όλες τις φυσαλίδες στο ποτήρι.
Ανακαλύψτε τα ROS SOLIS με ένα κλικ εδώ