Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα, ήλιος και φυσικά βόλτες με τους αγαπημένους μας. Βόλτα στην παραλία, στα σοκάκια ενός νησιού ή ακόμα και στην πόλη. Ανακαλύψαμε στα καταστήματα της Νίκης Κάρτσωνα τα πιο #musthave φορέματα για το καλοκαίρι από την August.

 

Η νέα συλλογή resortwear από την εταιρεία “August” είναι εμπνευσμένη από το ελληνικό καλοκαίρι και τον απόλυτο μήνα του καλοκαιριού τον Αύγουστο.  Τα χρώματα, τα κεντήματα, η ποιότητα των υφασμάτων σε ταξιδεύουν στην απλότητα αλλά και στην μαγεία της ελληνικής κουλτούρας.

 

 

Αν ταξιδέψετε στην Καλαμάτα θα βρείτε τα 2 καταστήματα της Νίκης Κάρτσωνα  όπου φιλοξενούν μια τεράστια συλλογή της “August” αλλά και για εσάς που θα μείνετε στην Αθήνα απολαύστε την βόλτα σας στην Κηφισιά και μετά επισκεφθείτε τον απόλυτο προορισμό μόδας που δεν είναι άλλος από το The Store.

Tip: Μπορείς να καλέσεις στο κατάστημα που σκοπεύεις να επισκεφτείς και να κλείσεις το ραντεβού σου με τη Νίκη.  Πολύτιμες συμβουλές  και ιδέες από έναν άνθρωπο που ξέρει την μόδα καλύτερα από τον καθένα.  Γιατί τα ψώνια στα Niki Kartsona The Stores είναι εμπειρία…

For more info click here: www.nikikartsonathestores.com

 

Αφήστε μια απάντηση