Πλήρως ανανεωμένο αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του τον Ιούνιο του 2021 το εμβληματικό θέρετρο Porto Carras Grand Resort, στα δυτικά παράλια της Σιθωνίας, στη Χαλκιδική. Το συγκρότημα θα παρέχει νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες, μετατρέποντας τη διαμονή σε μία αληθινή εμπειρία φιλοξενίας.

Συγκεκριμένα, από τον Ιούνιο το Porto Carras ανοίγει τις πόρτες του με ανανεωμένους χώρους στο Meliton 5*, κατόπιν ανακαίνισης των δωματίων και σουιτών του ξενοδοχείου καθώς και των εστιατορίων και των μπαρ εντός του ξενοδοχείου. Οι εργασίες στο ξενοδοχειακό συγκρότημα περιλαμβάνουν πλήρη αναδιαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, καθώς και αναβάθμιση του συστήματος σήμανσης.

Οι σημαντικές βελτιωτικές εργασίες στη Μαρίνα, με χωρητικότητα 315 θέσεων ελλιμενισμού και δυνατότητα φιλοξενίας μεγάλων σκαφών έως 60 μέτρων, αφορούν την πλήρη ανακαίνιση των εγκαταστάσεων επισκεπτών, την αναβάθμιση ασφαλείας με νέο δίκτυο πυρόσβεσης και ηλεκτροδότησης και την πλήρη αποκατάσταση των υποβρύχιων εγκαταστάσεων. Απώτερος στόχος, να αναδειχθεί η Porto Carras Marina ως το σημείο συνάντησης και τον κορυφαίο προορισμό μεγάλων σκαφών στην Ανατολική Μεσόγειο.

Το Γκόλφ του Porto Carras, το οποίο εκτείνεται σε 770 στρέμματα, έχει ανανεωθεί πλήρως για το 2021, κατόπιν αναδιαμόρφωσης της τελικής στρώσης χώματος στις 18 οπές, καθώς και επανατοποθέτησης 10.000 τ.μ. καταπράσινου γρασιδιού Platinum Paspalum.

Σχετικά με το πλήθος των υπόλοιπων δραστηριοτήτων, τη φετινή χρονιά οι επισκέπτες μπορούν να εξασκηθούν στα 6 νέα γήπεδα Τένις με Greenset επιφάνεια, ενώ το επίσης ανακαινισμένο Tennis Club & Academy προσφέρει ευκαιρίες προπόνησης με έμπειρους προπονητές.

Στην απέραντη παραλία 9χλμ., οι εργασίες καθαρισμού της παραλίας θα ολοκληρωθούν πλαισιώνοντας  το καινούριο Beach Bar στο Meliton 5*, ενώ οι εξωτερικές πισίνες ανανεώνονται για να υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους. Τέλος, το Kids Club καλωσορίζει τους μικρούς επισκέπτες με μία ολοκαίνουργια εξωτερική παιδική χαρά στους καταπράσινους κήπους.

Στην απέραντη έκταση των σχεδόν 18 χιλιάδων στρεμμάτων και σε ένα παρθένο, καταπράσινο τοπίο με μαγευτικές, χρυσαφένιες παραλίες και κρυστάλλινα νερά, τα ανανεωμένα πεζοπορικά μονοπάτια μέσα σε 28 χιλιόμετρα που περνούν παράλληλα από τους ιδιωτικούς λιμένες, τον αμπελώνα του Domaine Porto Carras και τη μαγευτική θέα στη θάλασσα, προσφέρουν το τέλειο σκηνικό για τρέξιμο, πεζοπορία, ποδηλασία και άλλες εξωτερικές δραστηριότητες φυσικής άσκησης.