Στις 29 Απριλίου ανοίγει ξανά τις πόρτες του το εμβληματικό ξενοδοχείο της Χαλκιδικής “Porto Carras”. Από τον Απρίλιο του 2020, το ξενοδοχείο είναι μέλος της εταιρείας Belterra Investments, του ομίλου Σαββίδη.

Με μεγάλη τιμή προσθέτουμε το Porto Carras Grand Resort στο χαρτοφυλάκιο μας, το οποίο σκοπεύουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω για να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες φιλοξενίας με μοναδικές εξατομικευμένες υπηρεσίες. Καθώς η υγεία και η ασφάλεια των υπαλλήλων και των επισκεπτών μας παραμένει η υψηλότερη προτεραιότητά μας, τους προσκαλούμε να ζήσουν την εμπειρία του νέου Porto Carras από τον Απρίλιο του 2021, με τη διαβεβαίωση ότι έχουν εξασφαλιστεί τα υψηλότερα επίπεδα υγείας, ασφάλειας, φροντίδας και προσοχής, δήλωσε η διοίκηση της εταιρείας.
Το Porto Carras Grand Resort διαθέτει τα ξενοδοχεία Meliton 5 *, Sithonia 4 * Plus, καθώς και τις σουίτες Villa Kalyva Mare, με ιδιωτικές πισίνες και πρόσβαση στην παραλία. Το θέρετρο διαθέτει ιδιωτική μαρίνα 315 θέσεων, τη μεγαλύτερη αίθουσα συνεδριάσεων στη Βόρεια Ελλάδα, καζίνο με δύο χώρους, ένα κέντρο θαλασσοθεραπείας και σπα, γήπεδο γκολφ, εγκαταστάσεις ιππασίας, ένα τένις κλαμπ, Ναυτικό Όμιλο, οινοποιείο και τρία ελικοδρόμια.