Με θερινό σινεμά στον 7ο όροφο υποδέχεται το καλοκαίρι το εμβληματικό ξενοδοχείο της Αθήνας, Μεγάλη Βρεταννία.  

Αγαπημένες κλασικές ταινίες και μεγάλες επιτυχίες του Hollywood έρχονται στη μεγάλη οθόνη να μας ταξιδέψουν και να μας κρατήσουν συντροφιά τα νοσταλγικά βράδια του καλοκαιριού, σε ένα ρομαντικό σκηνικό δίπλα στην πισίνα, με φόντο τον λόφο του Λυκαβηττού και τα φώτα της πόλης καθώς σουρουπώνει.  Από την Πέμπτη 3 Ιουνίου, το θερινό σινεμά κάνει πρεμιέρα με την ταινία Casablanca.

Ένοικοι και επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γευθούν το απολαυστικό ατομικό σετ μενού με fingerfood που έχει επιμεληθεί ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης, συντροφιά με το αγαπημένο σας ποτό. Χειροποίητα nachos, πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης, Black Angus cheeseburger και καραμελωμένα ποπκόρν με βανίλια Μαδαγασκάρης και ανθό αλατιού θα μεταμορφώσουν το κάθε λεπτό σε μια εμπειρία απόλαυσης και πολυτέλειας. 

Για να ζήσετε τη μοναδική αυτή εμπειρία, επισκεφθείτε το Online Store του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία στη διεύθυνση https://www.grandebretagnestore.com και κρατήστε μια θέση μπροστά στη μεγάλη οθόνη του Pool Your Cinema.