Το Peleano, ένα καινοτόμο wine beverage, διηγείται τη γευστική ιστορία των οινικών ποικιλιών της Πελοποννήσου, εμπλουτισμένες με τις πιο υπέροχες φυσαλίδες και αλλάζει σελίδα στη δημοφιλή κατηγορία των wine aperitifs.

Αποτελεί την ιδανική πρόταση για κάθε ώρα της ημέρας, μια δροσιστική και ελαφριά απόδραση από την απαιτητική καθημερινότητα. Με δύο δελεαστικές εναλλακτικές προτάσεις, το Peleano προσφέρει μια γευστική πρόταση ως το απόλυτο παγωμένο συνοδευτικό aperitivo, είτε για brunch είτε για light lunch, ενώ αποτελεί μία ξεχωριστή πρόταση για party και events λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ.

Η γευστική ιστορία του Peleano συμπληρώνεται μοναδικά από τη δημιουργική σφραγίδα του g design studio, οι οποίοι δημιούργησαν την οπτική ταυτότητα του Peleano, παντρεύοντας μοναδικά τις γεωμετρικές αναφορές των λαογραφικών μοτίβων της Πελοποννήσου με τη σύγχρονη αισθητική.

’Peleano: Sparkling Tale’’ από μοσχάτο με αρώματα λουλουδιών και lime. Είναι bubbly, ελαφρύ, με μόνο 6 % abv και σερβίρεται παγωμένο είτε μόνο του, είτε ως βάση ενός απολαυστικού cocktail.

’Peleano: Sparkling Tale Rose’’ από ροζέ μοσχοφίλερο Μαντινείας με φυσικά αρώματα τριαντάφυλλου και λευκών λουλουδιών και την χαρακτηριστική bubbly υφή και 6 % abv. Σερβίρεται παγωμένο είτε μόνο του, είτε ως η τέλεια συνοδεία για γλυκιές απολαύσεις.

Το Peleano διατίθεται σε επιλεγμένες κάβες και ζαχαροπλαστεία.

Αφήστε μια απάντηση