Με θέα τον μαγευτικό κόλπο του Μαλακώντα το ξενοδοχείο Amaronda Resort στην Ερέτρια μας προσκαλεί για ένα μαγευτικό Πάσχα για όλη την οικογένεια. Διαλέξτε το δωμάτιο ή το bungalow που ταιριάζει με τις ανάγκες σας και όλα τα υπόλοιπα αφήστε τα στην ομάδα του Amaronda Resort. Γεύσεις, αρώματα και δραστηριότητες για όλους δημιουργούν το πιο όμορφο σκηνικό για ένα αξέχαστο ελληνικό Πάσχα. 

Γιορτάστε την Ανάσταση με τους αγαπημένους σας και το βράδυ πριν την Κυριακή του Πάσχα δοκιμάστε την παραδοσιακή μαγειρίτσα και άλλες γευστικές δημιουργίες τσουγκρίζοντας τα κόκκινα αυγά.     

 Η Κυριακή είναι μέρα ανοιξιάτικης γιορτής! Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα λαχταριστό πρωινό και στην συνέχεια το γλέντι ξεκινάει από την παραλία με το σούβλισμα των αρνιών. Ο chef Νίκος Ηλίας και η ομάδα του έχουν ετοιμάσει τους πιο νόστιμους μπουφέδες με όλα τα παραδοσιακά εδέσματα.  Φυσικά δεν λείπει η ελληνική παραδοσιακή μουσική με βιολί. Το απόγευμα εκεί που ο ήλιος λούζει με τις ακτίνες του την θάλασσα χαλαρώστε απολαμβάνοντας το ποτό σας σε ένα beach party με ζωντανή μουσική. 

Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές και το πασχαλινό πρόγραμμα με ένα κλικ εδώ