Ο τραχύς και άτεγκτος βράχος δίνει τη θέση του στο γαλήνιο μπλε και μας μεταφέρει την ισορροπία και τη σημασία της δύναμης της φύσης στην καθημερινότητα μας. Οι λιτές γραμμές του τοπίου μπλέκονται ιδανικά με το αρχιτεκτονικό σχήμα και εκφέρουν από κοινού τη σημασία και τη συμβολή τους στη φιλοξενία. Πάνω σε ένα βράχο, στον κόλπο του Μονοναύτη, στην πιο ήσυχη περιοχή της Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο Κρήτης, βρίσκεται το Acro Wellness Suites. 

Ένα απομονωμένο κρησφύγετο, που αποτελείται από 48 σύγχρονης αισθητικής σουίτες και βίλες, έρχεται να φέρει στην επιφάνεια νέους δεσμούς ανάμεσα στη φύση της Κρήτης και τη φιλοξενία, παρέχοντας εμπειρίες διαμονής. Διαλέξτε το δωμάτιο που ταιριάζει στις ανάγκες σας και γιορτάστε το Πάσχα σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Κρήτης.  Ο ανοιξιάτικος καταγάλανος ουρανός σε συνδυασμό με τα αρώματα από τα ολάνθιστα αγριολούλουδα στους βράχους δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για το πιο ξεχωριστό ελληνικό Πάσχα.

Η γαστρονομία στην Κρήτη, αναμφίβολα, είναι ένα δυνατό χαρτί που κάνει ντόπιους αλλά και επισκέπτες να συναντιούνται γύρω από ένα τραπέζι και να υψώνουν τα ποτήρια τους, πίνοντας για τις χάρες και την ίδια τη ζωή. Επιλεγμένα τοπικά, εποχιακά, φρέσκα υλικά είναι η πρώτη προτεραιότητα των σεφ του ξενοδοχείου Γιάννη Ρωκανά-Μανώλη Καστανάκη, αλλά και της ομάδας τους, που δημιουργούν μια γεμάτη εμπειρία.

Στη θέα της πανέμορφης πισίνας θα περάσετε μαγικές στιγμές, απολαμβάνοντας τα δροσερά της νερά ή πίνοντας στο πλάι της ένα εύγευστο πρωτότυπο κοκτέιλ κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος.

 

Ανακαλύψτε τις προσφορές για το Πάσχα με ένα κλικ εδώ