Σαντορίνη! Το νησί που έχει αφήσει το αποτύπωμά του στις καρδιές χιλιάδων τουριστών ανά τον κόσμο. Οι εικόνες που χαρίζει αυτός ο τόπος, θα μπορούσαν να παρομοιαστούν με το ακριβότερο κόσμημα που πάντα λάμπει.

Λένε πως αν δεν σταθείς να αγναντέψεις το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, δεν μπορείς να πεις πως έχεις γνωρίσει το Αιγαίο!

O όμιλος Andronis με 15 χρόνια πορείας στον τομέα του τουρισμού, σε Σαντορίνη και Αθήνα, έρχεται να σεβαστεί και να αναδείξει τη μαγεία αυτού του τόπου με το “Andronis Arcadia”,  το νεότερο απόκτημα της εταιρείας. Μια ανάσα απόσταση από τη γραφική Οία, κομψές και minimal κατοικίες με παροχές 5αστερου ξενοδοχείου, εναρμονισμένες με το περιβάλλον του νησιού, είναι έτοιμες να υποδεχτούν επισκέπτες, προσφέροντάς τους χαλάρωση, άνεση και ιδιωτικότητα. 

Το φετινό καλοκαίρι, το Andronis Arcadia μάς συστήνει το Pacman Sunset Restaurant-Bar! Ένα νέο γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά, σε έναν τόπο που προσφέρει τόσες αγνές πρώτες ύλες, όπου οι άνθρωποι του ομίλου Andronis δεν θα μπορούσαν να μην τις αναδείξουν. 

Διαλέξτε το τραπέζι που επιθυμείτε σε έναν χώρο με boho-chic αισθητική, αφήνοντας το βλέμμα σας να ταξιδέψει στη μοναδική κάθε φορά διαδρομή του ήλιου προς την δύση. Μπροστά σε μια μαγευτική πισίνα που γίνεται ένα με το μπλε της θάλασσας, απολαύστε εκλεκτές ποικιλίες από σούσι αλλά και μοναδικά πιάτα με φρέσκα ψάρια. Ξεχωρίσαμε το φιλέτο ψαριού με σπαγγέτι  κολοκυθιού και sauce αγριομάραθου και φυσικά το special dish που περιλαμβάνει Osietra Caviar & Blini. Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα στην διάθεσή σας για να λύσει κάθε απορία σας σχετικά με τα πιάτα που περιλαμβάνει το μενού. 

Ο σεφ και η ομάδα του επαναπροσδιορίζουν παραδοσιακά ελληνικά και μεσογειακά πιάτα με εμπνευσμένους συνδυασμούς γεύσεων, ανεβάζοντας και φέτος υψηλά τον πήχη. Το Pacman Sunset Restaurant-Bar αποτελεί από μόνο του έναν προορισμό που κρύβει τις δικές του γεύσεις και εικόνες. Ανακαλύψτε τις σε ένα ταξίδι που δεν θα βαρεθείτε ποτέ.

Ανακαλύψτε το Andronis Arcadia με ένα κλικ εδώ

Edited by: Giorgos Poniros – Yiannis Panagopoulos

Comments are closed.