Με δύο νέα ξενοδοχεία κάνει το ντεμπούτο του στην ελληνική αγορά ο ισπανικός όμιλος φιλοξενίας και εστίασης Pacha, λειτουργώντας τα Destino Pacha Mykonos και Lio Mykonos στις αρχές Ιουνίου.

Τριάντα τέσσερα δωμάτια, αλλά και έξι άνετες και πολυτελείς σουίτες, δημιουργούν έναν μοναδικό χώρο φιλοξενίας, που συνδυάζει την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, ενώ μοντέρνες πινελιές που διέπουν όλες τις εγκαταστάσεις του ομίλου, έρχονται να προσδώσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ομίλου. Τα κομψά δάπεδα και το λευκό που επικρατεί στο χώρο, συμπληρώνονται από φυσικό ξύλο, πέτρα και λινά υφάσματα.

Η εμπειρία στο ξενοδοχείο εστιάζει στην πισίνα, στο εστιατόριο, στο lounge, αλλά και στο μπαρ, φέρνοντας την αυθεντική εμπειρία Pacha, η οποία και είναι ταυτισμένη με τη διασκέδαση, την πολυτέλεια και την ποιότητα, από την Ίμπιζα στη Μύκονο. Πολλοί θα είναι οι καλλιτέχνες, performers και παγκοσμίου φήμης DJs που θα συντελέσουν σε αυτή την εμπειρία. Το all-day εστιατόριο με τις μεσογειακές γεύσεις θα εστιάζει στην ελληνική κουζίνα, δίνοντας έμφαση στο φρέσκο ψάρι και τα θαλασσινά. Για την ευεξία των καλεσμένων, το Destino Pacha θα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ευεξίας και γιόγκα. 

Στο ίδιο πλαίσιο επέκτασης στο νησί, ο όμιλος ξεκινάει επίσης και τη λειτουργία του Lio Mykonos, το οποίο μετά την επιτυχία των pop ups σε Λονδίνο και Σαρδηνία,  έρχεται να φέρει τη μοναδική στο είδος της cabaret dining εμπειρία. Οι επισκέπτες θα εντυπωσιαστούν από τις ξεχωριστές εμφανίσεις που συνδυάζουν burlesque και ακροβατικά και τις γαστρονομικές εμπειρίες που διεγείρουν τις αισθήσεις.

Ο Nick McCabe, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Pacha Group, δηλώνει: «Το Destino Pacha Mykonos είναι το πρώτο μας ξενοδοχείο εκτός Ισπανίας και η λειτουργία του σηματοδοτεί την αρχή της διεθνούς επέκτασης του ομίλου. H ενέργεια του όμορφου ελληνικού νησιού ταιριάζει απόλυτα με αυτή της γενέτειράς μας και το άνοιγμα του Destino, παράλληλα με αυτό του Lío, αποτελούν το σωστό ξεκίνημα για τη διεθνή μας επέκταση».

Οι τιμές δωματίων ξεκινούν από 260 ευρώ ανά διανυκτέρευση.