Αέρας ανανέωσης πνέει στο πολυτελές Miraggio Thermal Spa Resort, το οποίο μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας το 2019 και την περσινή άρση της λειτουργίας του, φέτος είναι έτοιμο να προσφέρει ξανά υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλής ποιότητας. Η γαστρονομία σε αυτό το ταξίδι κατέχει περίοπτη θέση, με τον head chef Γιώργο Παπαδόπουλο να εστιάζει στα τοπικά υλικά, καθώς και σε σύγχρονες τεχνικές που πηγάζουν από την πολυετή εμπειρία του σε κουζίνες της Ελλάδας και του εξωτερικού. 

Οι προσκεκλημένοι σεφ

Το Miraggio Chef’s Table συνεχίζει την πορεία του, όπως ξεκίνησε τα προηγούμενα χρόνια στο ξενοδοχείο και χαρίζει ένα γαστρονομικό ταξίδι. Με στόχο τη δημιουργία ενός αναγνωρίσιμου στιλ, γεύσης και εμφάνισης των εστιατορίων του Miraggio, το Miraggio Chef’s Table προωθεί την υψηλή γαστρονομία μέσα από τη μοναδική ελληνική κουζίνα, αλλά και τις πιο σύγχρονες διεθνείς τάσεις.

Ειδικά για φέτος, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδόπουλου θα βρεθούν καταξιωμένοι Έλληνες σεφ, όπως ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος και ο Γιώργος Στυλιανουδάκης. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν παραδοσιακές συνταγές της ελληνικής και διεθνούς κουζίνας και θα ανακαλύψουν μερικά πολύτιμα μυστικά της Μεσογείου.