Ήλιος, πέτρα και πανέμορφα κρυστάλλινα νερά είναι αυτά που αγκαλιάζουν τα μάτια σου όταν πατήσεις το πόδι σου στην Μάνη. Κάθε περιοχή σε μεθάει με τις όμορφες εικόνες της. Σίγουρα όμως σε προσκαλεί για αμέτρητες βουτιές σε καταγάλανα νερά δημιουργώντας ένα εξωτικό σκηνικό.

ΛΙΜΕΝΙ

Το Λιμένι Αρεόπολης είναι  από τις περιοχές που σίγουρα θα σε κάνουν να μείνεις με το στόμα ανοιχτό και να θέλεις να αποθανατίσεις κάθε γωνιά του με φωτογραφίες. Εκεί δεν συναντάς την κλασική παραλία με αμμουδιά και ξαπλώστρες αλλά βράχια όπου δημιουργούν φυσικά μονοπάτια που στην πορεία τους γίνονται ένα με τα γαλαζοπράσινα νερά. Ακριβώς από πάνω υπάρχουν πολλές επιλογές σε ταβερνάκια για να απολαύσεις το πιο φρέσκο ψάρι που έχεις δοκιμάσει.

ΦΟΝΕΑ

Μια ανάσα από την Καρδαμύλη και αφού διασχίσεις ένα μικρό καταπράσινο μονοπατάκι η παραλία του Φονέα γίνεται ένα με το μπλε του ουρανού και προσκαλεί για αμέτρητες βουτιές. Αν δεν έχετε ομπρέλα μαζί σας μέχρι κάποια ώρα ο μεγάλος βράχος που χωρίζει την θάλασσα στα δύο θα σας κάνει την καλύτερη φυσική σκιά.

ΚΑΛΟΓΡΙΑ, ΣΤΟΥΠΑ

Η παραλία της Καλογριάς δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις οργανωμένες παραλίες μεγάλων νησιών. Η άμμος φαντάζει σαν ένα απέραντο χρυσό χαλί και τα νερά θυμίζουν το κυκλαδίτικο μπλε. Άνετες ξαπλώστρες, θαλάσσια σπορ και πάρα πολλές επιλογές για φαγητό και ποτό καθιστούν την παραλία της Στούπας έναν από τους top προορισμούς για τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

ΒΑΘΥ

Πρόκειται για μια παραλία όπου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου στην ξαπλώστρα με το καφεδάκι σου αλλά χωρίς φασαρία από την πολυκοσμία. Η ψιλή άμμος και τα καταγάλανα νερά ικανοποιούν και τους λάτρεις της κολύμβησης αλλά και αυτούς που αγαπούν τα θαλάσσια σπορ.

ΑΛΥΠΑ

Αν είστε λάτρεις της γαλήνης τότε αυτή είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας στην Μάνη. Γύρω γύρω παραδοσιακά πέτρινα σπιτάκια και ακριβώς μπροστά τους μια όμορφη παραλία με βότσαλο και νερά στα οποία μπορείς να ανακαλύψεις όλες τις αποχρώσεις του μπλε.

Αφήστε μια απάντηση