Αλλαγή σκυτάλης σε δύο από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία της Αθήνας, το Μεγάλη Βρετανία και το King George, καθώς μετά από 18 χρόνια συνεχούς ανοδικής πορείας, ο στυλοβάτης των ξενοδοχείων, Tim Ανανιάδης, αποφάσισε να αποσυρθεί συνταξιοδοτούμενος.  

Hom Parviz

Τη θέση του αναλαμβάνει ο Hom Parviz ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας. Ξεκίνησε το 1996 ως Director of F&B στο Hyatt Regency Baku στο Αζερμπαϊτζάν και συνέχισε τα επόμενα χρόνια στον ίδιο ρόλο στο Hyatt Regency La Manga Resort στην Ισπανία και στο Grand Hyatt Muscat στο Σουλτανάτο του Ομάν. Το 2001 διετέλεσε Υποδιευθυντής στο Hyatt Regency Adelaide στην Αυστραλία και το 2006 επέστρεψε στο Hyatt Regency Baku, αυτή τη φορά σε ρόλο Γενικού Διευθυντή.

Το 2009 αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής στο Hyatt Regency Bishkek στο Κυργιστάν και από το 2012 έως πρόσφατα υπήρξε Γενικός Διευθυντής στο Hyatt Regency Belgrade στη Σερβία. Δυναμικός, με ηγετικές δεξιότητες, εμπειρία, αφοσίωση στην ποιότητα και πάθος για τη φιλοξενία, ο Hom Parviz δηλώνει: «Μου είναι αδύνατο να ξεχάσω την πρώτη φορά που επισκέφθηκα το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία το 2013. Ένιωσα σαν να περπατούσα στο όνειρο κάθε ξενοδόχου. Στα ταξίδια μου έχω συναντήσει ελάχιστα τέτοια ξενοδοχεία που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν και να γίνουν ορόσημο και μέρος του πνεύματος της πόλης. Mόλις έμαθα ότι έχω επιλεγεί Γενικός Διευθυντής αυτών των δυο εμβληματικών ξενοδοχείων της Αθήνας ενθουσιάστηκα και ταυτόχρονα ένιωσα δέος. Νιώθω τυχερός και προνομιούχος που, μετά από 30 χρόνια στον ξενοδοχειακό κλάδο, μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω και να συμβάλλω στην ιστορία και στις παραδόσεις αυτών των ξενοδοχείων

Tim Ανανιάδης

Παράλληλα ο Tim Ανανιάδης, θα συνεχίσει την πορεία του σαν Senior Consultant της οικογένειας Λασκαρίδη στον τομέα της φιλοξενίας και θα παραμείνει ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Λάμψα, συνεχίζοντας να συμβάλλει με την τεράστια εμπειρία του στην πρόοδο της εταιρείας μας. Εκ μέρους της Διοίκησης των Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα, ο Διευθύνων Σύμβουλος Τάσος Χωμενίδης δηλώνει: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας και την ευγνωμοσύνη μας στον Tim Ανανιάδη.  Θα παραμείνει πάντα ένας στενός και αγαπημένος φίλος. Θα εκφράσουμε επίσης το πιο θερμό μας καλωσόρισμα και τις εγκάρδιες ευχές μας στον Hom Parviz, με την πεποίθηση ότι θα «υπερασπιστεί» με επιτυχία τον τίτλο της ναυαρχίδας του ελληνικού τουρισμού που έχει κατακτήσει επάξια το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.»

Αφήστε μια απάντηση