Μύκονος, ένα από τα νησιά που τιμούν την ελληνική φιλοξενία στο 100%. Κάθε χρόνο μας εκπλήσσει με τις αφίξεις τόσο σε ξενοδοχειακό επίπεδο όσο και σε γαστρονομικό.  Φέτος με μια σεζόν που κρύβει αρκετές ιδιαιτερότητες το νησί των ανέμων έρχεται να μας παρασύρει με την άφιξη του KENSHŌ Psarou.

kenzo_psarou

Το location απλά μοναδικό… Με το που φτάσεις απλά νιώθεις το θαλασσινό αλάτι της Ψαρού και η ενέργεια του σωστού hospitality σε καλεί στο εσωτερικό του ξενοδοχείου. 29 δωμάτια και σουίτες γίνονται πρωταγωνιστές στις διακοπές αυτών που αναζητούν κάτι διαφορετικό.

Δωμάτια με λιτές παραδοσιακές γραμμές που έρχονται να ολοκληρωθούν με διακοσμητικά γνωστών σχεδιαστών φτιάχνοντας το απόλυτο σκηνικό χαλάρωσης και ευεξίας.  Ακολουθώντας το αεράκι που μπαίνει από την μπαλκονόπορτα βγαίνεις στον εξωτερικό χώρο και ένα hot tub ή μια ιδιωτική πισίνα σε περιμένει για να απολαύσεις τον μυκονιάτικο αέρα και ήλιο.

Γαστρονομική Εμπειρία

Και αν σας αρέσουν τα γαστρονομικά ταξίδια τότε ο σεφ Ιπποκράτης Αναγνωστέλης σε περιμένει για ένα ταξίδι στην ελληνική μεσογειακή κουζίνα με ιαπωνικές και περουβιανές πινελιές και ο pastry chef  Δημήτρης Χρονόπουλος που αναμειγνύει ελληνικά στοιχεία με πινελιές γαλλικής ζαχαροπλαστικής και γεύσεις Άπω Ανατολής.

Από την παραλία μέχρι τα εντυπωσιακά εστιατόρια το χαμογελαστό προσωπικό του KENSHŌ Psarou σε περιμένει να ζήσεις το απόλυτο γαστρονομικό ταξίδι.

Kenshō Beach Spa

Το spa του ξενοδοχείου υπόσχεται την απόλυτη χαλάρωση μέσα από θεραπείες που σίγουρα θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις σας.  Το εξειδικευμένο προσωπικό του Spa σε συνδυασμό με το θαλασσινό αεράκι που μπαίνει από τα ανοιχτά παράθυρα σας μεταφέρουν σε έναν κόσμο που δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από χαλάρωση και ευεξία.

Οι εκπλήξεις του νέου KENSHŌ Psarou. πολλές και σίγουρα δεν χωράνε σε λίγες γραμμές. Αυτό που μένει είναι να διαλέξεις το δωμάτιο που ξυπνά τις δικές σου αισθήσεις και να αφεθείς στα χέρια των ανθρώπων που γνωρίζουν τι θα πει ελληνική φιλοξενία.

For more info: www.kenshomykonos.com

Αφήστε μια απάντηση