Το Ikos Dassia είναι το καλύτερο All Inclusive ξενοδοχείο παγκοσμίως ενώ το Ikos Olivia καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στην ίδια κατηγορία στα Travelers’ Choice Awards 2020.

Τα Travelers’ Choice™ Awards, τα οποία απονέμονται φέτος για 18η χρονιά αναγνωρίζονται ως ένας από τους πιο αξιόπιστους δείκτες της ποιότητας ενός τουριστικού προορισμού. Επιπλέον, τα Porto Sani, Sani Dunes, Sani Beach, Sani Asterias και Ikos Oceania βρίσκονται μεταξύ των 25 καλύτερων ξενοδοχείων για στην Ελλάδα (Top 25 Luxury Hotels, Greece καταλαμβάνοντας την πρώτη δεκάδα). Το Porto Sani βρίσκεται δεύτερο και έκτο ανάμεσα στις δέκα καλύτερες επιλογές για οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

«Σε μία τόσο κρίσιμη χρονιά, οι επισκέπτες, οι οποίοι επέλεξαν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία διακοπών που προσφέρει το Sani Resort και τα Ikos Resorts, μας τίμησαν με εξαιρετικές κριτικές, αναδεικνύοντας τα συγκροτήματα του Oμίλου Sani/Ikos ως δύο από τα κορυφαία θέρετρα στον κόσμο, γεγονός που μας γεμίζει υπερηφάνεια και μας δίνει το απαραίτητο κίνητρο να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση την προσπάθειά μας να διατηρηθούμε στην κορυφή. Ισχυρό σύμμαχο σε όλη αυτήν την προσπάθεια φέτος αποτέλεσαν και αποτελούν τα ενδελεχή μέτρα προστασίας της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού μας. Τα πρωτόκολλα #OnlyatSani για το Sani Resort και Infinite Care Protocol™ για τα Ikos Resorts εξειδικεύονται στους τομείς της υγείας και της ασφάλειας. Οι διακρίσεις αυτές, είναι μια επιπλέον σημαντική αναγνώριση παγκοσμίου κύρους της δέσμευση φιλοξενίας και ασφαλών διακοπών στην Ελλάδα και στα Sani Resort και Ikos Resorts ειδικότερα. Φυσικά, πίσω απ’ όλες τις διακρίσεις βρίσκονται οι άνθρωποί μας, στους οποίους και αξίζουν τα εύσημα», δήλωσε ο Δημήτρης Κοντός, COO Sani/Ikos.

 

Αφήστε μια απάντηση