Σε μια έκταση 40 στρεμάτων μια ανάσα από το Ρέθυμνο η Grecotel έχει δημιουργήσει ένα παραδοσιακό αγρόκτημα στο οποίο δημιουργούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όλα εκείνα τα παραδοσιακά προϊόντα που έφτιαχναν η γιαγιά και ο παππούς. Μέλι, λάδι, καλλυντικά, ελιές, κρητικό τσίπουρο κλπ.

Ο Οίκος Ελληνικών αγαθών AGRECOFARMS εδρεύοντας στην καρδιά της Κρήτης έχει το πλεονέκτημα της παραγωγής αγνών τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και της αποστολής τους σε κοινό με αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα βιολογικά προϊόντα και τα προϊόντα μεσογειακής διατροφής, καθώς η αξία και σημασία της μεσογειακής δίαιτας αναγνωρίζεται πλέον διεθνώς.

Όποιος έχει επισκεφθεί ξενοδοχεία του ομίλου Grecotel σίγουρα θα έχει απολαύσει την πολύτιμη συλλογή προϊόντων μπάνιου και σώματος. Συσκευασίες που σε ταξιδεύουν στην Ελλάδα, χρώματα που θυμίζουν το νησιώτικο μπλε και αρώματα που σε ξεναγούν στην άγρια φύση της Κρήτης.

Η Grecotel θέλοντας να προβάλει τις ομορφιές της Κρήτης αλλά και να δώσει στην δυνατότητα σε όλους να έχουν την ξενοδοχειακή φροντίδα στο σπίτι τους δημιούργησε αυτή την σειρά καλλυντικών. Ανακαλύψτε κρέμες σώματος που μοσχομυρίζουν νυχτολούλουδο, αφρόλουτρα με ματζουράνα και μελισόχορτο, χειροποίητα σαπούνια με ελαιόλαδο, αλόη, λεβάντα, λεμόνι…. και πολλά άλλα προϊόντα που σίγουρα θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις σας.

Αν έχεις ταξιδέψει στην Κρήτη όταν δεις τις συσκευασίες των καλλυντικών θα θυμηθείς τις  καταγάλανες παραλίες και όταν ανοίξεις το καπάκι και μυρίσεις θα σου έρθουν στο μυαλό όλα εκείνα τα όμορφα βράδια που το κρητικό αεράκι μεταφέρει τα αρώματα από τα κρητικά βότανα.

For more info visit www.agreco.gr

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση