Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου ανοίγει ξανά τις πόρτες του το εμβληματικό ξενοδοχείο της Λάρισας το Grecotel Larissa Imperial .

Μέσα σε μια καταπράσινη έκταση με μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια, σουίτες και  bungalows το προσωπικό της Grecotel είναι έτοιμο να υποδεχθεί ξανά τους επισκέπτες με το ίδιο χαμόγελο.  Διαλέξτε το δωμάτιο που σας ταιριάζει και απολαύστε την διαμονή στο πιο αρχοντικό ξενοδοχείο της Θεσσαλίας.

Η υγεία και η ασφάλεια των φιλοξενούμενων και του προσωπικού ήταν και παραμένει η κύρια προτεραιότητα της Grecotel. Tο ειδικά σχεδιασμένο πλάνο λειτουργίας και προστασίας στα ξενοδοχεία περιλαμβάνει συγκεκριμένες οδηγίες που εστιάζουν στην ασφάλεια και την ευεξία των επισκεπτών χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εμπειρίας φιλοξενίας. 

Υπενθυμίζεται ότι η Grecotel ήταν από τις πρώτες εταιρείες που ανακοίνωσαν στις 15 Μαΐου το άνοιγμα των ξενοδοχείων της σε Πελοπόννησο, Σούνιο και Μύκονο και συγκεκριμένα: Grecotel Cape Sounio, Grecotel Riviera Olympia & Aquapark, στην Κυλλήνη με τα ξενοδοχεία: Grecotel Μandola Rosa, Grecotel Olympia Riviera και Grecotel Oasis, το Grecotel Casa Marron στην Αχαΐα, το Grecotel Filoxenia στην Καλαμάτα και το Grecotel Mykonos Blu.

For more info click here: www.larissaimperial.com

Αφήστε μια απάντηση