Οκτώβριος! O μήνας που το φθινόπωρο κάνει την πρεμιέρα του και το χρυσό είναι το χρώμα που κυριαρχεί στη φύση. Μόλις 2.5 ώρες μακριά από την Αθήνα το Elatos Resort & Health Club σας προσκαλεί για μια υπέροχη εμπειρία διαμονής την αργία της 28ης Οκτωβρίου.

Καθαρός αέρας, καταγάλανος ουρανός, ολάνθιστα κυκλάμινα και τεράστια έλατα είναι αυτά που θα συναντήσει κανείς όταν επισκεφθεί το Elatos Resort & Health Club. Διαλέξτε το chalet που σας ταιριάζει και αφήστε το έμπειρο προσωπικό του ξενοδοχείου να οργανώσει για εσάς δραστηριότητες στο βουνό.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία κάνοντας αναζωογονητικούς περιπάτους στα σηματοδοτημένα μονοπάτια γύρω από το συγκρότημα τα οποία αποτελούν ιδανική αφετηρία για πεζοπορία .Οι πιστοποιημένοι οδηγοί βουνού μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε τις ομορφιές του Παρνασσού και της φύσης.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΒΟΥΝΟΥ

Είτε είστε ερασιτέχνης είτε επαγγελματίας ποδηλάτης βουνού σίγουρα θα αντιληφθείτε ότι ο χώρος γύρω από το Resort είναι ιδανικός. Απολαύστε μοναδικές διαδρομές στα οριοθετημένα μονοπάτια ή και στην καρδιά του ελατοδάσους.

https://www.youtube.com/watch?v=7YSgz89e1AQ&feature=emb_logo

ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Η γύρω περιοχή σφύζει από επιλογές για εκδρομές, όλο τον χρόνο: Δελφοί, Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδος, Φαράγγι Ασωπού, Αγόριανη, κ.ά.

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ

Όλα τα παιδιά, κάθε ηλικίας, απολαμβάνουν τους δύο εσωτερικούς χώρους αναψυχής που υπάρχουν στο Club House. Μπιλιάρδο, ποδοσφαιράκι, προβολές παιδικών ταινιών και βέβαια ειδικός χώρος για δημιουργική απασχόληση.

For mor info click here: www.elatosresort.gr

Αφήστε μια απάντηση