Η νέα premium υπηρεσία του εστιατορίου Cookoovaya σε αποκλειστική συνεργασία με την Peugeot Gallo αναλαμβάνει τη μεταφορά όλης της exclusive εμπειρίας, που έχετε γνωρίσει στο εστιατόριο, και στο δικό σας προσωπικό χώρο.

Η ομάδα της Cookoovaya δημιουργεί ένα μενού απολύτως στα μέτρα σας με φροντίδα και ασφάλεια, προσφέροντάς σας αυτό που γνωρίζει τόσα χρόνια: σοφή ελληνική κουζίνα, όπως προκύπτει μέσα από την αδιάκοπη μελέτη των προϊόντων, την εμπειρία και το πάθος για γεύση.

Υπό την καθοδήγηση του σεφ Περικλή Κοσκινά, επιλέγετε την πρώτη ύλη βάσει διαθεσιμότητας, τον τρόπο μαγειρέματος(ωμά, αχνιστά, στη σχάρα κ.ο.κ) και τα συνοδευτικά συμμετέχοντας σε όλη τη διαδικασία της συνταγής, φτιάχνοντας πιάτα που ταιριάζουν απόλυτα σε εσάς.

Επιπλέον, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε το κρασί που ταιριάζει στο μενού που θα δημιουργήσουμε με τη βοήθεια των εξειδικευμένων επαγγελματιών της ομάδας της Cookoovaya. Το Cookoovaya wise food experience at home είναι μια εμπειρία, που τη ζούμε μαζί. Παράλληλα, μία ακόμη υπηρεσία delivery είναι διαθέσιμη, το Cookoo by Cookoovaya ένα μενού με τα πιο κλασικά πιάτα του εστιατορίου εμπλουτισμένο με μία σειρά νέων προτάσεων, υπό τον τίτλο “Bread &Fish” όπως είναι το Tuna burger, Club Sandwich με γόπα και σύγκλινο, brioche με τηγανητό ροφό και ταραμοσαλάτα.

Αφήστε μια απάντηση