Στο Cape Sounio σας προσκαλεί να  υποδεχθείτε την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου η Grecotel.  Στο πιο όμορφο σημείο της Αττικής, στο ακρωτήρι του μύθου εκεί που το φεγγάρι λούζει τον Ναό του Ποσειδώνα απολαύστε την πανσέληνο που σηματοδοτεί το πέρασμα μας από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο.

Η Grecotel σχεδίασε και προτείνει το «Καλοκαίρι στη Θάλασσα», το δικό της τρόπο διακοπών στη φύση και τη θάλασσα, ήσυχο και ασφαλή.

Το καλοκαίρι συνεχίζεται και τον Σεπτέμβριο, μέσα στις μεγάλες εκτάσεις των resorts, κάθε δωμάτιο διαθέτει τη δική του καμπάνα (Gazebo) στην παραλία για ολοήμερη χαλάρωση.

Επιλέξτε το bungalow που σας ταιριάζει και αφεθείτε στην ενέργεια του τόπου. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μαγική θέα στον Ναό του Ποσειδώνα και στους καταπράσινους κήπους του resort. Ανοίξτε τις μεγάλες μπαλκονόπορτες, χαλαρώστε στον δικό σας κήπο και αφήστε τα μάτια σας να ακολουθήσουν το φως που χαράζει το φεγγάρι.

Και όταν το φεγγάρι ξεκινήσει να βγαίνει ακολουθήστε το μονοπάτι  που οδηγεί στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Ο σεφ Σάκης Τζανέτος με την ομάδα του και όλο το προσωπικό θα σας περιμένουν στην πιο όμορφη βεράντα  θέα τον επιβλητικό Ναό του Ποσειδώνα.  Το a la carte menu είναι εμπνευσμένο από την Ελληνική και Γαλλική κουζίνα και σίγουρα ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

For more info visit : www.capesounio.com

 

 

Αφήστε μια απάντηση