Ήταν όλες πρόθυμες και με εξαιρετικό επαγγελματισμό. Βίωσαν την κάθε στιγμή και συνεισέφεραν απλόχερα στον κοινό στόχο. Η ευαισθητοποίηση γύρω από το θέμα της πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού, ήταν το κυρίαρχο μήνυμα της ημέρας αλλά και του project ολόκληρου.

Η μέρα ξεκίνησε αρκετά νωρίς. Η καθεμία από τις συμμετέχουσες πιστές στο ραντεβού μας στο κέντρο της Αθήνας, έφτασαν με χαμόγελα που μεταδίδουν διάθεση για ζωή, δύναμη και πίστη ότι στο τέλος η ζωή θα κερδίσει. Ο σχηματισμός της “πλεξούδας της αγάπης” ήταν η ιδέα που “έπεσε” στο τραπέζι καιρό πριν και σήμερα, ήταν η μέρα υλοποίησης του project. Νόνη Δούνια, Μάγδα Τσέγκου, Γεωργία Παράσχου, Μαρία Κωνσταντάκη, Μαρία Κόφου και Αναστασία Δεληγιάννη, λαμπερές και ευδιάθετες έδειξαν από την πρώτη στιγμή τον επαγγελματισμό τους μπροστά στον φακό της Χριστίνας Βάρδαλη, αλλά και τις σκηνοθετικές οδηγίες της Κωνσταντίνας Κουτσονασίο

Ο όμιλος UNESCO Πειραιώς και Νήσων, η International Action Art και το Grec Voyage, σε μία από κοινού προσπάθεια ενδυνάμωσης του κινήματος ευαισθητοποίησης, με στόχο την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού, συνασπίστηκαν και ο καθένας από το δικό του μετερίζι, δίνει έναν αγώνα ειλικρινή και μεγάλο.

Αφήστε μια απάντηση