Καταμεσής του φετινού – άκρως ξεχωριστού – καλοκαιριού, η Ariadne Athens φιλοδοξεί να μας συστήσει ξανά την προσωπική περιποίηση και φροντίδα που – λόγω των συνθηκών – είχαμε βάλει «σε αναμονή». Η operations manager της εταιρείας, Ελευθερία Ζουλού, περιγράφει στο Grec Voyage το όραμα της Ariadne Athens για την post – Covid εποχή και δίνει τα απαραίτητα tips για ένα αξέχαστο Greek summer!

Ελευθερία, είσαι η operations manager της εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι επιβλέπεις τη διαδρομή από την παραγωγή των προϊόντων μέχρι την επικοινωνία τους με τους πελάτες. Πες μας λίγα λόγια για το πώς είναι η καθημερινότητά σου στην εταιρεία.

Για το μόνο που μπορώ να σε διαβεβαιώσω με απόλυτη σιγουριά, είναι πως η κάθε μέρα είναι ξεχωριστή και μοναδική. Παρόλο που τον τελευταίο χρόνο έχουμε όλοι μας βιώσει πρωτόγνωρες καταστάσεις, εμείς έχουμε καταφέρει σαν ομάδα να δημιουργήσουμε όμορφες και καινοτόμες ιδέες, καθώς και να εξελίξουμε, αλλά και να βελτιώσουμε τις ήδη υπάρχουσες.

Η “Ariadne Athens” κάθε χρόνο υποδέχεται το καλοκαίρι με τα πιο premium προϊόντα. Το φετινό καλοκαίρι κουβαλάει στην πλάτη του την κούραση ενός διαφορετικού χειμώνα. Τι έχετε σχεδιάσει για φέτος, ώστε να προσφέρετε στον κόσμο την χαλάρωση που αναζητά μέσα από τη χρήση των προϊόντων σας;

Όπως είχε αναφέρει και η Αριάδνη Διαμαντή σε παλαιότερη συνέντευξή της, εμπνεόμαστε μέσα από την Ελλάδας μας, τα όμορφα τοπία μας, τον ήλιο, τη θάλασσα, τα αρώματα, τα χρώματα! Πρωταρχικός μας στόχος για αυτή τη χρονιά κυρίως, αλλά και όχι μόνο, είναι μαζί με τους συνεργάτες μας να ικανοποιήσουμε στο έπακρον και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, δημιουργώντας του στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Όταν πήραμε στα χέρια μας το λάδι μαυρίσματος, το αντηλιακό και το after sun, ανοίξαμε το καπάκι και η μυρωδιά τους μας ταξίδεψε στα όμορφα ελληνικά νησιά. Σε ποιο βαθμό μπορούμε να πούμε ότι ο πλούτος και η αγνότητα των συστατικών των προϊόντων σας διεγείρει τις αισθήσεις μας για μια νοητική συνάντηση με το ελληνικό καλοκαίρι;

Η ιδέα για τη δημιουργία της καινούργιας αντιηλιακής σειράς ήταν τα ελληνικά νησιά, σε συνδυασμό με τις καλοκαιρινές διακοπές. Το χρώμα της θάλασσας που σε ταξιδεύει, το άρωμα της καρύδας που σου διεγείρει τις αισθήσεις, μια παγωμένη φέτα καρπούζι που σε δροσίζει, ήταν οι βάσεις για αυτό το όμορφο καλοκαιρινό μας ταξίδι που ελπίζουμε να το αγαπήσετε όσο εμείς!

Πιστεύεις ότι η “Ariadne Athens” και τα προϊόντα σας ξεπερνούν τη φιλοσοφία της εφήμερης εικόνας και στοχεύουν σε βάθος για την τόνωση και την ενίσχυση της διάθεσης;

Η επιβεβαίωση μας είναι η εμπιστοσύνη των συνεργατών μας για την εξέλιξη και την πορεία μας. Από τη συσκευασία που αποτελεί πρωταρχικό ρόλο, μέχρι και την χρήση του προϊόντος, θεωρώ πως ο καθένας ξεχωριστά γίνεται συνειδητά ακόλουθος στο μοναδικό ταξίδι των αισθήσεων που έχουμε καταφέρει σαν ομάδα να δημιουργήσουμε.

Θα θέλαμε να μοιραστείς μαζί μας ποια προϊόντα της φετινής συλλογής θα σε συνοδέψουν στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις.

Σίγουρα δεν μπορώ να αποχωριστώ την καινούργια μας τριπλέτα, που αποτελείται από το αντιηλιακό προσώπου – σώματος Mediterranean Blue Sun Screen, με δείκτη προστασίας 30SPF, το μοναδικό λάδι σώματος Sun Drenched Body, για έντονο και γρήγορο μαύρισμα, το οποίο περιέχει μια ελαφριά γυαλάδα και ενυδατώνει πάρα πολύ την επιδερμίδα και τέλος την ενυδατική λοσιόν σώματος Watermelon Sorbet για μετά την έκθεση στον ήλιο.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της “Ariadne Athens” κάνοντας κλικ εδώ

Επιμέλεια κειμένου: Γιώργος Πονηρός