Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου αποτελεί την ιδανική αφορμή για μια ανοιξιάτικη απόδραση, με γιορτινό χαρακτήρα και αυθεντικές εμπειρίες για όλους. To ξενοδοχείο “The Romanos, a Luxury Collection Resort” ανοίγει τις πόρτες του νωρίτερα από κάθε άλλη φορά και σας προσκαλεί να περάσετε το πιο όμορφο τριήμερο μέσα από δραστηριότητες και εμπειρίες άθλησης, ευεξίας και διασκέδασης.

Επισκέπτες όλων των ηλικιών μπορούν να επιλέξουν αθλητικές δραστηριότητες όπως τα ατομικά ή ομαδικά προγράμματα στο πρώτο ‘Mouratoglou Tennis Center’  στην Ευρώπη, καθώς και εκδρομές, πεζοπορίες και ποδηλασία με το Navarino Outdoors.

Για όσους επιλέξουν τη χαλάρωση και την ευεξία, το βραβευμένο Anazoe Spa αποτελεί ιδανική επιλογή, ενώ απόλυτος προορισμός για τους νέους και για όσους αισθάνονται νέοι, είναι το teen hub Division 16,  για ατελείωτες ώρες διασκέδασης.

Η γαστρονομική περιήγηση περιλαμβάνει μια μεγάλη επιλογή ανάμεσα σε εστιατόρια, καφέ και lounge bars με ανανεωμένα μενού και έμφαση στις τοπικές πρώτες ύλες.

Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ