Την Παρασκευή 1η Απριλίου, ανοίγει τις πόρτες του το πιο σύγχρονο παραθαλάσσιο θέρετρο της Πελοποννήσου, το Amanzoe. To resort είναι κτισμένο στην κορυφή ενός λόφου στην ανατολική ακτή της Πελοποννήσου, στο Πόρτο Χέλι.

Ο φημισμένος αρχιτέκτονας Ed Tuttle κατάφερε να σχεδιάσει μια σύγχρονη Ακρόπολη, με φόντο το μπλε του Ελληνικού ουρανού και της θάλασσας. Ένα δημιούργημα που τιμά με τον καλύτερο τρόπο την αρχιτεκτονική της αρχαίας Ελλάδας.

Το resort διαθέτει 38 βίλες με ιδιωτικές πισίνες, κτισμένες με τέτοιον τρόπο ώστε να μεγιστοποιείται η ιδιωτικότητα και η μοναδική θέα. Πέτρινα μονοπάτια, αγκαλιασμένα από ελιές, σε οδηγούν μπροστά σε μια ξύλινη πόρτα, μια πόρτα που όταν ανοίξει, μεταφέρεσαι σε έναν κόσμο που υπόσχεται την απόλυτη χαλάρωση. Ευρύχωροι εσωτερικοί χώροι με άνετα έπιπλα, μαρμάρινα λουτρά με premium προϊόντα και μια τεράστια τζαμαρία που πλαισιώνει τη μαγευτική θέα στην πισίνα και το απέραντο μπλε.

Το χαμογελαστό προσωπικό και η ενέργεια του τόπου υπόσχονται να δημιουργήσουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις και το φετινό καλοκαίρι. To Amanzoe σας προσκαλεί να ζήσετε ξανά ανέμελες στιγμές με τους αγαπημένους σας, πάντα με ασφάλεια και τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία σας από την COVID-19.