Τα έκτακτα και ιδιαιτέρως αυστηρά κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας COVID-19 που ισχύουν για την Αττική από  21 Σεπτεμβρίου 2020, περιορίζουν σε μόλις εννέα (9) άτομα τον αριθμό συμμετεχόντων σε κοινωνικές εκδηλώσεις και δημόσιες συναθροίσεις. Το γεγονός αυτό καθιστά προβληματική τη διοργάνωση των 6th Greek Hospitality Awards με περιορισμένη φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, όπως είχε ανακοινωθεί.

Σε εφαρμογή της κυβερνητικής απόφασης και με γνώμονα την προστασία της υγείας όλων αλλά και τη θέληση της αγοράς να συνεχίσει να λειτουργεί, αποφασίσαμε η Τελετή Απονομής των 6th Greek Hospitality Awards να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020, ως LiveOn Digital Event (Ώρες διεξαγωγής: 10:00-14:30).

Η φετινή τελετή, ως προς το σκέλος της παρουσίασής της, θα φιλοξενηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο studio τηλεοπτικής παραγωγής το οποίο θα φιλοξενήσει μόνο τους παρουσιαστές, τους τεχνικούς και μέλη της οργανωτικής ομάδας, με απόλυτη ασφάλεια και πιστή εφαρμογή όλων των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Όλοι οι προσκεκλημένοι, πολιτικοί και θεσμικοί παράγοντες, βραβευόμενοι, υποψήφιοι αλλά και απλό κοινό, θα παρακολουθούν και συμμετέχουν στα δρώμενα ζωντανά, συνδεδεμένοι στη LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων της ethosBUSINESS, gha.liveon.tech.

For more info:www.hospitality.ethosawards.eu

Αφήστε μια απάντηση