«Ποδαρικό» στη νέα τουριστική περίοδο έκανε από το Ρέθυμνο το Σάββατο 1η Απριλίου, η Grecotel, με το άνοιγμα τεσσάρων ξενοδοχείων ενόψει της θερινής σεζόν. Creta Palace, LuxMe White Palace, Caramel και Marine Palace Aqua Park υποδέχθηκαν τους πρώτους επισκέπτες της τουριστικής περιόδου, η οποία μάλιστα ξεκίνησε φέτος ιδιαίτερα νωρίς και αναμένεται να είναι εξαιρετικά επιτυχημένη.

Και στα τέσσερα ξενοδοχεία της μεγαλύτερης ξενοδοχειακής αλυσίδας της χώρας, τελέστηκαν αγιασμοί παρουσία του προσωπικού των ξενοδοχείων. Στο Creta Palace τον αγιασμό τέλεσε ο σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κ. Πρόδρομος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή σεζόν με υγεία, δύναμη αισιοδοξία και δημιουργικότητα.

Tα ξενοδοχεία της Grecotel ετοιμάζονται ήδη για το Πάσχα, δημιουργώντας ιδιαίτερες στιγμές και εμπειρίες για να βιώσουν με μοναδικό τρόπο οι φιλοξενούμενοί τους την πιο αυθεντική ελληνική γιορτή. Τα πρώτα μπάνια, τα πρώτα παιχνίδια, οι πρώτες χαρές συνδυάζονται με τις παραδόσεις, το τραπέζι της Ανάστασης και τις μυρωδιές της Άνοιξης. Η Grecotel σας προσκαλεί στην Κρήτη για να γευτείτε τις ομορφιές του νησιού και να ζήσετε αξέχαστες διακοπές στα ξενοδοχεία της, με επιλογές για όλη την οικογένεια και όλες τις προτιμήσεις.